اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Owon, M.
   تم العثور علي  12  مقالة
 

NOVEL PREPARATION OF INTEGRATED SOFT CREAM BABY FOODS.
 Owon, M.A.; B. Bessar; A.A. Salama and S.M. Dessouky Food Tech. Dept., Fac. of Agric.; Kafr El-Sheikh, Tanta Univ. Food Tech. Dept., Station of Hort. Res., El-Sabahia, Alex. -

الصفحات  1815 - 1824
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1996




PRODUCTION OF GLUCOSE ISOMERASE FROM SOME PLANT SOURCES.
 Owon, M.A.; S.A. Shaban; M.B. Atta and M.S. Gouda Food Tech. Dept., Fac. of Agric.; Kafr El-Sheikh, Tanta Univ., Egypt. Agric. Res. Center Sakh, Kafr El-Sheikh, Egypt. Food Science Dept., Fac. of Agric.; Tanta, Tanta Univ., Egypt. -


تم النشر بتاريخ  : 01/04/1998




Effect of several factors on the extractability of cottonseed proteins
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Owon, M. - Egypt

الصفحات  10, 96 -104.
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




Solubility of cottonseed proteins in aqueous solutions
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Owon, M. - Egypt

الصفحات  10, 111- 117
تم النشر في  : . J. Agric. Res., Tanta Univ.




Utilization of cottonseed proteins in Frankfurters. I. Functional properties and digestibility of cottonseed proteins.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Owon, M.A. - Egypt
Ammar, K.A. - Egypt
Harras,A.M. - Egypt

الصفحات  11, 13-17
تم النشر في  : Chem. Mikrobiol. Technol. Lebensm.




Utilization of cottonseed proteins in Frankfurters. \r\n II- Cottonseed proteins as emulsion stabilizer in Frankfurters
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Owon, M.A. - Egypt
Ammar, K.A. - Egypt
Harras, A.M. - Egypt

الصفحات  11, 42-47.
تم النشر في  : Chem. Mikrobiol . Technol. Lebensm




Studies on Interesterification of Rapeseed Oil. I-Effect on Enzymatic Interesterification on the Chemical and Nutritional Properties of Rapeseed Oil.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Owon, M. - Egypt
Drawert, F. - Germany

الصفحات  231-243
تم النشر في  : Proc. of 2nd Alex. Conf. Food Sci. Tech.




Studies on Interesterification of Rapeseed Oil. II-Stability of interesterified Oil during thermal oxidation.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Owon, M. - Egypt
Drawert, F. - Germany

الصفحات  244-256
تم النشر في  : Proc. of 2nd Alex. Conf. Food Sci. Tech.




Utilization of cottonseed proteins in Frankfurters. II- Cottonseed proteins as emulsion stabilizer in Frankfurters|Utilization of cottonseed proteins in Frankfurters. II- Cottonseed proteins as emulsion stabilizer in Frankfurters
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Ahmed Abdel-Aziz al-Rifai
أحمد عبدالعزيز الرفاعى|Owon, M.A.|Ammar, K.A.|Harras, A.M. -


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Chemical and Biological Evaluation of Balady Bread Prepared Using (Agaricus bisporus ) Fresh mushroom and Flour Of dried Mushroom
 El-Demery, Mervat - Home Economic Dept, Fac .of Specific Education, kafr El sheikh Univ. Egypt
Owon, Mostafa - Food Sci & Techno Dept, Fac. of Agric kafr El sheikh Univ. Egypt
Abd El-Samea, Reham - Home Economic Dept, Fac .of Specific Education, kafr El sheikh Univ. Egypt
Amal, S. Elmoghany - Home Economic Dept, Fac .of Specific Education, kafr El sheikh Univ. Egypt

الكلمات الدالة  Balady bread
mushroom
glucose level
lipid profile
antioxidants
liver enzyme

الصفحات  21
تم النشر في  : مجلة التربية النوعية و التكنولوجيا (بحوث علمية و تطبيقية) - كلية التربية النوعية - جامعة كفر الشيخ
تم النشر بتاريخ  : 01/06/2019
الملحقات  : 22.pdfتحميل




من 2
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy