اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Mohamed M. Hamad
   تم العثور علي  38  مقالة
 

REDUCING THE TOXICITY OF AFLATOXIN B1 BY DIFFERENT ADSORBENTS IN FISH
 Shehata, S.A. ; M.S. Mohamed and G.A. Mohamed - Animal Production Department, Fac. of Agric., Zagazig Univ., Egypt - Aquaculture Research Lab. Abbassa, Abo-Hamad, Egypt - - -

الصفحات  7157 - 7167
تم النشر بتاريخ  : 01/10/2003




Differential Pluse Polarographic Assay of Tolmetin Sodium CapsulesDifferential Pluse Polarographic Assay of Tolmetin Sodium Capsules
 Hamad A.Al-Khamees, Abdel-Rhman M. Al-Obiad, Khalid A. Al-Rashood, Said M. Bayomiand Mohamed E. Mahamed -
سعيد محمد محمود بيومى - جامعة المنصورة - كلية الصيدلة

الكلمات الدالة  Differential Pluse Polarographic Assay of Tolmetin Sodium Capsules
الصفحات  J. Pharm.& Biomed. A
تم النشر في  : J. Pharm.& Biomed. Anal., 8, 225.
تم النشر بتاريخ  : 01/01/1990




New conditional integrable cases of motion of a rigid body with Kovalevskaya’s configuration\r\n
 حمد محمد حلمى يحيى - جامعة المنصورة - كلية العلوم - Hamad Mohamed Helmy Yahia
عادل عبدالعزيز عبدالمحسن المندوه - جامعة المنصورة - كلية العلوم - A.A.Elmandouh Adel A. Elmandouh

الصفحات  012001
تم النشر في  : Journal of Physics A: Mathematical and Theoretical, Vol 44, N0 1
تم النشر بتاريخ  : 01/01/2011




New Integrable Systems with a Quartic Integral and New\r\nGeneralizations of Kovalevskaya’s and Goriatchev’s Cases
 حمد محمد حلمى يحيى - جامعة المنصورة - كلية العلوم - Hamad Mohamed Helmy Yahia
عادل عبدالعزيز عبدالمحسن المندوه - جامعة المنصورة - كلية العلوم - A.A.Elmandouh Adel A. Elmandouh

الكلمات الدالة  integrability, quartic integral
الصفحات   pp. 57–69
تم النشر في  : Regular and Chaotic Dynamics, Vol. 13, No. 1.
تم النشر بتاريخ  : 11/01/2008




Quality of Soft Cheese made with Goat’s milk as affected with the Addition of certain Essences. Journal of food and Dairy Sciencesتأثير إضافة بعض مكسبات الطعم والنكهة للبن الماعز على صفات الجبن الأبيض الناتج.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad
أ.م.د. محمد نور الدين فريد عبده حماد - قنا
أ.م.د. مجدي محمد إسماعيل - القاهرة


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Ismail, M. M. and M. N. Hamad (2011): Adding Essences or Vegetable Pickles to Goats milk to improve the Quality of Soft Cheese made it. Journal of food and Dairy Sciences, Mansoura University, Vol. 2 (4): (April) 183 – 190.تحسين خواص الجبن الأبيض المُصنع من لبن الماعز.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Hamad, M. N. E. (2011): Effect of starter culture on the quality and yield of karish cheese made from buffalo’s milk. Journal of food and Dairy Sciences, Mansoura University, Vol. 2 (1):(January) 23 – 32.تأثير نوع البادئ علي جودة وتصافي الجبن القريش المُصنع من اللبن الجاموسي.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Hamad, M. N. E. and Baiomy, A.A. (2010): The physical and chemical properties of camel’s and sheep’s milk in Qena governorate. Journal of food and Dairy Sciences, Mansoura University, Vol. 1 (7), July: 405 - 412.الصفات الفيزيائية والكيميائية للبن الإبل والأغنام الأوسيمي بمحافظة قنا.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Hamad, M. N. E. and Baiomy, A. A. (2010): Physical properties and chemical composition of cow’s and buffalo’s milk in Qena governorate. Journal of food and Dairy Sciences, Mansoura University, Vol. 1 (7), July: 397 - 403.الخصائص الفيزيائية والتركيب الكيميائي لألبان الأبقار البلدية والجاموس بمحافظة قنا.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




Baiomy, A.A. and Hamad, M. N. E. (2010): Effects of Supplementing Rations with Calcium Salts of Fatty Acids on the Production and composition of Milk from Lactating Buffaloes. Egyptian Journal of Dairy Science, Vol. (38) (June) No. 1, 115 – 122.تأثير نوع الدهن بالعليقة علي إنتاج وتركيب اللبن الجاموسي.
 محمد نور الدين فريد عبده حماد - جامعة دمياط - كلية الزراعة - Mohamed Nour-Eldin Farid Abdou Hamad


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




من 4
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy