اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Gouda, M.S.
   تم العثور علي  14  مقالة
 

PRODUCTION OF GLUCOSE ISOMERASE FROM SOME PLANT SOURCES.
 Owon, M.A.; S.A. Shaban; M.B. Atta and M.S. Gouda Food Tech. Dept., Fac. of Agric.; Kafr El-Sheikh, Tanta Univ., Egypt. Agric. Res. Center Sakh, Kafr El-Sheikh, Egypt. Food Science Dept., Fac. of Agric.; Tanta, Tanta Univ., Egypt. -


تم النشر بتاريخ  : 01/04/1998




Characterization of coloring matters during production of sugar from sugar beet
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda,M.S. - Egypt
Metwalli,S.M. - Egypt

الصفحات  9, 730-736
تم النشر في  : . J. Agric. Res., Tanta Univ.




Effect of several factors on the extractability of cottonseed proteins
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Owon, M. - Egypt

الصفحات  10, 96 -104.
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




Effect of the mass and harvesting time on some technological qualities of sugar beet
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
El-Refai, A.A. - Egypt

الصفحات  10, 105-110
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ.




Solubility of cottonseed proteins in aqueous solutions
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Owon, M. - Egypt

الصفحات  10, 111- 117
تم النشر في  : . J. Agric. Res., Tanta Univ.




Microbiological studies on storage onions and dehydrated onions and garlic.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Abd El-Rahman,A.Y. - Egypt

الصفحات  12 (2), 439-447
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




Chemical and technological studies on five sugar beet varieties cultivated in Egypt for sugar production
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt

الصفحات  12 (4), 1086-1092.
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ.




Effect of processing and storage on protein and lipid composition of peas
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Ammar,K.A. - Egypt

الصفحات  23, 117-127.
تم النشر في  : Food Chemistry




Changes in the qualities of irradiated cut-up chicken during frozen storage. I. Some biochemical qualities.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Ammar, K.A. - Egypt

الصفحات  14 (1), 162-201
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




Changes in the qualities of irradiated cut-up chicken during frozen storage. II. Microbiological and organoleptic qualities.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Ammar, K.A. - Egypt
Gouda, M.S. - Egypt

الصفحات  14 (1), 202-211
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




من 2
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy