اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : El-Bastawesy, Amal M.
   تم العثور علي  12  مقالة
 

CAROTENOIDS FROM APRICOT PROCESSING WASTES AS NATURAL COLORANTS
 Sheashea, E. R.; Amal, M. El Bastawesy; and Hamed, H.S. Food Technology Res. Institute., Agric. Res. Center, Giza, Egypt. -

الصفحات  424-417
تم النشر بتاريخ  : 01/01/2002




Chemical and biological evaluation of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) leaves volatile oil and its methanolic extract.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
El-Bastawesy, Amal M. - Egypt
Ragaa Hosny Mohamad - Egypt

الصفحات  81-101
تم النشر في  : The 4rdArab Mansoura Conf. of Food and Dairy Sci. and Tech., Fac. of Agric., Mansoura Univ., El-Mansoura, Egypt




Functional Foods . ( Lecture )
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
EL Bastawesy , Amal M. - Egypt


تم النشر في  : The 3rd International Environmental Conference on Environmental & Health Security. 15-16 Nov. , El Mansoura Univ. , El-Mansoura, Egypt




Grape and mango seeds as untraditional sources of edible oils , antioxidants and antibacterial compounds
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
EL Bastawesy , Amal M. - Egypt
Zakaria M. M. - Egypt

الصفحات  34(2):17-36,
تم النشر في  : Mansoura J. of Chem., Mansoura Univ Proceedings of the 9thInternational Mansoura Conf. on Chemistry and its role in development (16-19-April 2007).,




Evaluation of some food processing wastes as sources of dietary fibers.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
EL-Bastawesy, Amal. M. - Egypt
Zakaria, M. M. - Egypt


تم النشر في  : Proc. Of the 6th Jordanian Agricultural scientific Conf.Jordanian Univ.Amman,Jordan




The role of food processing on oxalate content of some vegetables in developing countries.\r\n
 ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - M. M. Rabie
Tabekhia,M.M. - Egypt
Amal M.El-Bastawesy - Egypt

الصفحات  22(9): 2949-2953
تم النشر في  : J.Agric.Sci.Mansoura Univ.




Studies on pectin . 1- Physico-chemical and technological studies on wet citrus peel pectin.
 ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mamdouh Mohamed Ahmed Rabie
M.M.Tabekhia - Egypt
M.B.Domah - Egypt
M.I.Hamed - Egypt
Amal.M.El-Bastawesy -


تم النشر في  : 1st Arab Mansoura Conference of Food and Dairy Science - Technology, Faculty of Agric.
تم النشر بتاريخ  : 01/10/2002




Studies on pectin .2- Physico-chemical and technological studies on pectin extracted from various blends of citrus peel and apple pomace and its application.\r\n
 ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - M. M. Rabie
M.M.Tabekhia - Egypt
M.B.Domah - Egypt
M.I.Hamed - Egypt
Amal.M.El-Bastawesy -

الصفحات  28(4): 2841-2852
تم النشر في  : J.Agric.Sci.Mansoura Univ.




Studies on pectin .2- Physico-chemical and technological studies on pectin extracted from various blends of citrus peel and apple pomace and its application.|Studies on pectin .2- Physico-chemical and technological studies on pectin extracted from various blends of citrus peel and apple pomace and its application.
 ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mamdouh Mohamed Ahmed Rabie
ممدوح محمد أحمد ربيع|M.M.Tabekhia| M.B.Domah|M.I.Hamed|Amal.M.El-Bastawesy -


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




The role of food processing on oxalate content of some vegetables in developing countries.|The role of food processing on oxalate content of some vegetables in developing countries.
 ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mamdouh Mohamed Ahmed Rabie
ممدوح محمد أحمد ربيع|Tabekhia,M.M.|Amal M.El-Bastawesy -


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




من 2
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy