اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : EL-Tahra M.Ammar
   تم العثور علي  46  مقالة
 

IMPROVEMENT THE KEEPING QUALITY AND FLAVOUR OF PROCESSED CHEESE ANALOGUE.
 عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed
El-Tahra M. Ammar; Abd El-wahab El – shazly Khalil and Metwaly M. Abo-Srea -

الصفحات  10215 - 10225
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2007




VARIATION OF ACTIVITY OF CERTAIN ENZYMES IN THE HUMAN MILK DURING VARIOUS STAGES OF LACATION
 Ammar, El-Tahra M.A -

الصفحات  719-729
تم النشر بتاريخ  : 01/02/1996




INCORPORATION OF BUTTERMILK WITH OTHER MILKS IN RAS CHEESE PRODUCTION. I. BUFFALOE’S MILK USING TWO TYPES OF RENNET.
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
Ammar, El-Tahra M.A.; Y.I. Abdel-Kader, A.A. El-Shazly and M.M. Ismail. Dairy Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Egypt. Animal Prod. Res. Inst., Agric. Res. Center, Ministry of Agric. -


تم النشر بتاريخ  : 01/06/2002




INCORPORATION OF UNSALTED BUTTERMILK WITH OTHER MILKS IN RAS CHEESE PRODUCTION: II. ADMIXTURE OF BUFFALOE’S AND COW’S MILK USING LIQUID RENNET OR FORMASE.
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
Abdel-Kader, Y. I.; El-Tahra M. Ammar; A.A. El-Shazly and M.M. Ismail. Dairy Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Egypt. Animal Prod. Res. Inst., Agric. Res. Center, Ministry of Agric. -


تم النشر بتاريخ  : 01/06/2002




INCORPORATION OF UNSALTED SOUR BUTTERMILK WITH OTHER MILKS IN RAS CHEESE PRODUCTION: III. AD.M.IXTURE OF BUFFALOE’S AND GOAT’S MILK USING LIQUID CALF RENNET OR FORMASE.
 El-Shazly, A.A.; El-Tahra M.A. Ammar ; Y.I. Abdel-Kader and M.M. Ismail. Dairy Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Egypt. Animal Prod. Res. Inst., Agric. Res. Center, Ministry of Agric. -


تم النشر بتاريخ  : 01/06/2002




UTILIZATION OF VEGETABLE PROTEINS IN THE ICE CREAM LIKE PRODUCT MAKING
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
محمد شلبى جمعه أبو حطب - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
Ammar, El-Tahra M. A.; M. Sh. Gomma and M. E. I. Eltibe -

الصفحات  1347 - 1354
تم النشر بتاريخ  : 01/02/2008
الملحقات  : 105.docتحميل




من 5
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy