اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Ali Meawad Ahmed
   تم العثور علي  17  مقالة
 

The quality and safety of bovine carcasses slaughtered in Port-Said city slaughterhouse
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر في  : Egyptian Journal of Food Safety
تم النشر بتاريخ  : 01/01/2013




Pathological lesions survey and economic loss for male cattle slaughtered at Ismailia abattoir
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2013




Prevalence of parasitic infestation among the bovine species slaughtered in municipal abattoir
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2012




Quantitative and qualitative buffalo lesions and their economic importance at El-Tal Elkebeer abattoir, Egypt
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري


تم النشر في  : 5th International Food Safety Conference, Damanhour University
تم النشر بتاريخ  : 13/10/2018
الملحقات  : 5 Food Safety.pdfتحميل




Heavy metal residues and economic parameters of exported fish from Mediterranean Sea Zone 37
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Shahenda M. Abd-alftah - أخرى


تم النشر في  : 5th International Food Safety Conference, Damanhour University
تم النشر بتاريخ  : 13/10/2018
الملحقات  : 6 Heavy metals and fish exports.pdfتحميل




Impact of Hygienic and Economic on Illegal Red Meat at Ismailia Markets Egypt
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Hosny Abdelrahaman - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ahmed Garhy - أخرى


تم النشر في  : Chronicle Journal of Food and Nutrition
تم النشر بتاريخ  : 01/03/2018
الملحقات  : 7 illegal meat trade.pdfتحميل




Quantitative, Qualitative And Toxigenic Evaluations Of Xerophilic Mold In Traditional Egyptian Salted Fish, Molouha
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed Soad Ahmed Ismail Hosny Abd?El?Latief Abd?El?Rahman -


تم النشر في  : Journal of Food safety Volume25 Issue1 Pages9-18
تم النشر بتاريخ  : 01/02/2005




Quality Loss during Frozen Storage Duration of the Imported Frozen Liver
 سعاد احمد سليمان اسماعيل - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ondin Ahmed Selim, - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري


تم النشر في  : 2nd Conference of Food Safety, Suez Canal University, Faculty of Veterinary Medicine
تم النشر بتاريخ  : 15/08/2015
الملحقات  : 0019_Quality_Loss_during_Frozen_Storage_Duration_of_the_Impo.pdfتحميل




Value added by Spirulina platensis in two different diets on growth performance, gut microbiota, and meat quality of Japanese quails
 احمد كامل السيد عبد العال - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Mohamed S. Yusuf, Marwa A. Hassan, Mohamed M. Abdel-Daim, Adel S. El Nabtiti, Ali Meawad Ahmed, Sherief A. Moawed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Hengmi Cui - China


تم النشر في  : Veterinary World
تم النشر بتاريخ  : 01/11/2016
الملحقات  : 15-Value added by Spirulina platensis in two different diets on growth performance, gut microbiota, and meat quality of Japanese quails.pdfتحميل




): Improvement of chicken meat quality using probiotics feed supplement
 داليا منصور حامد احمد منصور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed and Dalia M. H. - -----اختيار الكلية----
Ali Meawad Ahmed and Dalia M. H. -


تم النشر في  : J Food process Technol 2012, volum3,issue10 page153,ISSN:2157-7110JFPT an open access journal.
تم النشر بتاريخ  : 01/03/2012




من 2
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy