اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Abou-Raya, M. A.
   تم العثور علي  67  مقالة
 

CANNED BABY FOODS
 محمد محمد منصور طبيخه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohamed Mohamed Mansour Tabekha
مسعد عبدالعزيز عبدالفتاح أبوريه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mosad Abdul-Aziz Abdul-Fattah Abu Raya
Abou Raya, M. A. ; M. M. M. Tabekha and Dina A. A. Howedy -

الصفحات  2061 - 2070
تم النشر بتاريخ  : 01/03/2007




HEAVY METALS CONTENS IN DIFFERENT TYPES OF BREAD SAMPLES AND ITS RAW MATERIALS
 Abou-Raya, M.A.; M. T. Shalaby; A.M. Kassem; Amalika D. El-Dahshan and Faten Y. Ibrahim -

الصفحات  5405 - 5512
تم النشر بتاريخ  : 01/07/2007




EFFECT OF COOKING METHODS ON HEAVY METALS CONTENT IN BOLTI FISH FROM DIFFERENT ENVIROMENTS
 مسعد عبدالعزيز عبدالفتاح أبوريه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mosad Abdul-Aziz Abdul-Fattah Abu Raya
محمد طه إبراهيم شلبى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohammad Taha Ibrahim Shalaby
د.أماليكا درويش مصطفى الدهشان - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
فاتن يوسف إبراهيم يوسف - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Faten Yousef Ibrahim Yousef
Abou-Raya, M. A.; M. T. Shalaby; A. M. Kassem; Amalika D. El-Dahshan and Faten Y. Ibrahim -

الصفحات  5413 - 5420
تم النشر بتاريخ  : 01/07/2007




INFLUENCE OF SOME NATURAL IMPROVER ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT FLOUR DOUGH
 محمد محمد منصور طبيخه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohamed Mohamed Mansour Tabekha
مسعد عبدالعزيز عبدالفتاح أبوريه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mosad Abdul-Aziz Abdul-Fattah Abu Raya
Tabekhia, M.M.; M.A. Abou-Raya ; A.H. Fahmi and A.A. Youssef -

الصفحات  6531 - 6538
تم النشر بتاريخ  : 01/08/2007




THE EFFECT OF ADDING CHICKEN STOCK OR LENTIL FLOUR TO WHEAT FLOUR ON THE CHEMICAL AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF MACARONI.
 Abou Raya, M.A. -


تم النشر بتاريخ  : 01/11/1996




EFFECT OF ADDING SOME NATURAL IMPROVERS ON MACARONI QUALITY.
 Abou-Raya, M.A.; M.A. Hussein; M.R. El-Behiery and A.O. KorayemFood Industries Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ. -

الصفحات  4493-4450
تم النشر بتاريخ  : 01/12/1996




FATE OF OCHRATOXIN A IN BISCUITS PREPARED FROM MIXTURES CONTAINING BARLEY OR BARLEY MALT FLOUR
 El-Dahshan, Amalika D.; M. A. Abou Raya; M. R. El-Behiery and Faten Y. I. Youssef -


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2002




FATE OF OCHRATOXIN A IN BISCUITS PREPARED FROM MIXTURES CONTAINING BARLEY OR BARLEY MALT FLOUR
 El-Dahshan, Amalika D.; M. A. Abou Raya; M. R. El-Behiery and Faten Y. I. Youssef -


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2002




FATE OF OCHRATOXIN A IN BISCUITS PREPARED FROM MIXTURES CONTAINING BARLEY OR BARLEY MALT FLOUR
 د.أماليكا درويش مصطفى الدهشان - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
مسعد عبدالعزيز عبدالفتاح أبوريه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mosad Abdul-Aziz Abdul-Fattah Abu Raya
محمد راشد عبد الرازق البحيرى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
El-Dahshan, Amalika D.; M. A. Abou Raya; M. R. El-Behiery and Faten Y. I. YoussefFood Indust. Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Mansoura, Egypt. -

الصفحات  8747 - 8759
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2002




EFFECT OF ADDITION OF MALT FLOUR AND PALM OIL ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF BREAD DOUGH.
 مسعد عبدالعزيز عبدالفتاح أبوريه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mosad Abdul-Aziz Abdul-Fattah Abu Raya
ممدوح محمد أحمد ربيع - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mamdouh Mohamed Ahmed Rabie
Abou- Raya, M. A. ; M. M. Rabiae ; M. F. Hassan and - E. S. El- Fadaly -

الصفحات  4297 - 4302
تم النشر بتاريخ  : 01/06/2008
الملحقات  : 370.docتحميل




من 7
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy