اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : محمود بدوى أحمد دومه
   تم العثور علي  16  مقالة
 

Bacterial and fungal contamination of processed sausages: Aflatoxin production by certain fungal isolates and the effect of chemical preservatives on fungal growth in the processed products.
 محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma





PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS: 1- PHYSICO-CHEMICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS
 محمد محمد منصور طبيخه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohamed Mohamed Mansour Tabekha
محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma
نعيم عبدالطيف عبدالعزيز البرعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Naeem Abdul Latif Abdul-Aziz El-Borai
Tabekha, M.M.; M.B. Domah; N.A. El-Boraeey ; H.S. Hamed and Saadia E. Metwally, -

الصفحات  2691 - 2697
تم النشر بتاريخ  : 01/04/2007




AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 1- EFFECT OF POTASSIUM APPLICATION ON YIELD , CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY CHARACTERISTICS OF SUGAR BEET.
 محمد طه إبراهيم شلبى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohammad Taha Ibrahim Shalaby
محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma
Shalaby, M. T; M.B.Doma; F. A. Abd El-Latief; and Sohair M. Ez. Sadik. Food Industries Dep., Fac. of Agric. Mansoura Univ. Sugar Crops Res. Institute, A.R.C., Egypt. -


تم النشر بتاريخ  : 01/11/2002




AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 2- EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON YIELD, CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY CHARACTERISTICS OF SUGAR BEET.
 محمد طه إبراهيم شلبى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohammad Taha Ibrahim Shalaby
محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma
Shalaby, M. T. ; M. B. Doma ; F. A. Abd El ،V Latief and Sohair M. Ez. Sadik. -

الصفحات  1853 - 1864
تم النشر بتاريخ  : 01/03/2003




Bacterial and fungal contamination of processed sausages: Aflatoxin production by certain fungal isolates and the effect of chemical preservatives on fungal growth in the processed products.
 محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة





BIOLOGICAL EVALUATION OF LOW – FAT CAKE
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Ahmed Abdel-Aziz al-Rifai
محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma
أ.د.أحمد عزت منصور قاسم - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
محمد عبد الحميد أبو الحسن عسكر - جامعة المنصورة - كلية الزراعة

الكلمات الدالة  Keywords : Low- fat cake, maltodextrin, simplesse and serum lipids
الصفحات  429 - 441
تم النشر في  : مجلة العلوم الزراعية
تم النشر بتاريخ  : 01/08/2011
الملحقات  : 362.docتحميل




AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 2- EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON YIELD, CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.|AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 2- EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON YIELD, CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.
 محمد طه إبراهيم شلبى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohammad Taha Ibrahim Shalaby
محمد طه إبراهيم شلبى|محمود بدوى أحمد دومه|Shalaby, M. T. ; M. B. Doma ; F. A. Abd El ،V Latief and Sohair M. Ez. Sadik. -


تم النشر بتاريخ  : 01/03/2003




AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 1- EFFECT OF POTASSIUM APPLICATION ON YIELD , CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.|AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 1- EFFECT OF POTASSIUM APPLICATION ON YIELD , CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.
 محمد طه إبراهيم شلبى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohammad Taha Ibrahim Shalaby
محمد طه إبراهيم شلبى|محمود بدوى أحمد دومه|Shalaby, M. T; M.B.Doma; F. A. Abd El-Latief; and Sohair M. Ez. Sadik. Food Industries Dep., Fac. of Agric. Mansoura Univ. Sugar Crops Res. Institute, A.R.C -


تم النشر بتاريخ  : 01/11/2002




PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS: 1- PHYSICO-CHEMICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS|PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS: 1- PHYSICO-CHEMICAL STUDIES ON PERSIMMON FRUITS
 محمد محمد منصور طبيخه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohamed Mohamed Mansour Tabekha
محمد محمد منصور طبيخه|محمود بدوى أحمد دومه|نعيم عبدالطيف عبدالعزيز البرعى|Tabekha, M.M.; M.B. Domah; N.A. El-Boraeey ; H.S. Hamed and Saadia E. Metwally, -


تم النشر بتاريخ  : 01/04/2007




AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 2- EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON YIELD, CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.|AGRICULTURAL, CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL STUDIES ON SUGAR BEET 2- EFFECT OF NITROGEN APPLICATION ON YIELD, CHEMICAL CONSTITUENTS AND JUICE QUALITY charACTERISTICS OF SUGAR BEET.
 محمود بدوى أحمد دومه - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mahmoud Badawi Ahmad Doma
محمد طه إبراهيم شلبى|محمود بدوى أحمد دومه|Shalaby, M. T. ; M. B. Doma ; F. A. Abd El ،V Latief and Sohair M. Ez. Sadik. -


تم النشر بتاريخ  : 01/03/2003




من 2
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy