اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : متولى محمد أبو سريع أحمد
   تم العثور علي  27  مقالة
 

IMPROVEMENT THE KEEPING QUALITY AND FLAVOUR OF PROCESSED CHEESE ANALOGUE.
 عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed
El-Tahra M. Ammar; Abd El-wahab El – shazly Khalil and Metwaly M. Abo-Srea -

الصفحات  10215 - 10225
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2007




EFFECT OF FAT CONTENT ON THE PROPERTIES OF FRESH AND STORED FROZEN YOGHURT
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  frozen yoghurt, fat content
الصفحات  195 – 207
تم النشر في  : Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




EFFECT OF FAT CONTENT AND PROBIOTIC CULTURES ON THE PROPERTIES OF FROZEN YOGHURT
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  frozen yoghurt, fat content, probiotic bacteria
الصفحات  209 – 225
تم النشر في  : Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




-EFFECT OF DIFFERENT METHODS FOR THE MANUFACTURE OF FROZEN YOGHURT ON ITS PROPERTIES. Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn. ”Milk and dairy products for a healthy future” Dokki, 9-11 October (2004), Cairo, Egypt, 183 – 194, 2004.
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  , manufacturing methods, frozen yoghurt
الصفحات  183 – 194
تم النشر في  : 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn.
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




improvement the keeping quality and flavour of processed cheese analogue.
 أ.د./ الطاهرة محمد احمد عمار - أ.د./ عبدالوهاب الشاذلي خليل - د./ متولي محمد ابوسريع احمد -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة

الكلمات الدالة  processed cheese analogue, spices and natural additivies
الصفحات  10215-10225
تم النشر في  : مجلة المنصورة للعلوم الزراعية
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2007
الملحقات  : 5-Result Part I.docتحميل




QUALITY AND SHELF LIFE PROPERTIES OF YOGHURT FORTIFIED WITH CANNELLINI BEANS POWDER (Phaseolus vulgaris L
 محمد الدسوقى عبد العزيز محمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Mohamed El Dessouky Abdel-Aziz Mohamed
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed


تم النشر بتاريخ  : 01/01/1900




impact of bifidobacterium bifidum on vitality and quality of bio-yoghurt mad with different strains of lactic acid bacteria
 متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed


تم النشر في  : J. food and dairy Sci. Mansoura Univ.
تم النشر بتاريخ  : 01/11/2012




quality and shilf life properties of yoghurt fortitied with cannellini beans powder
 متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed


تم النشر في  : J. food and dairy Sci. Mansoura Univ.
تم النشر بتاريخ  : 16/03/2012




Effect of plant protein addition on the properties of processed cheese analogues
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed


تم النشر في  : 4th Arab. Mans. Conf. of Food , Dairy Sci, Tech
تم النشر بتاريخ  : 01/11/2008




Using spices and plant proteins bastes in making processed cheese analogues
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed


تم النشر في  : 4th Arab. Mans. Conf. of Food , Dairy Sci, Tec
تم النشر بتاريخ  : 01/11/2008




من 3
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy