اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : الطاهره محمد أحمد عمار
   تم العثور علي  54  مقالة
 

IMPROVEMENT THE KEEPING QUALITY AND FLAVOUR OF PROCESSED CHEESE ANALOGUE.
 عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Metwaly Mohamed Abo- Srea Ahmed
El-Tahra M. Ammar; Abd El-wahab El – shazly Khalil and Metwaly M. Abo-Srea -

الصفحات  10215 - 10225
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2007




INCORPORATION OF BUTTERMILK WITH OTHER MILKS IN RAS CHEESE PRODUCTION. I. BUFFALOE’S MILK USING TWO TYPES OF RENNET.
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
Ammar, El-Tahra M.A.; Y.I. Abdel-Kader, A.A. El-Shazly and M.M. Ismail. Dairy Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Egypt. Animal Prod. Res. Inst., Agric. Res. Center, Ministry of Agric. -


تم النشر بتاريخ  : 01/06/2002




INCORPORATION OF UNSALTED BUTTERMILK WITH OTHER MILKS IN RAS CHEESE PRODUCTION: II. ADMIXTURE OF BUFFALOE’S AND COW’S MILK USING LIQUID RENNET OR FORMASE.
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
Abdel-Kader, Y. I.; El-Tahra M. Ammar; A.A. El-Shazly and M.M. Ismail. Dairy Dept., Fac. of Agric., Mansoura Univ., Egypt. Animal Prod. Res. Inst., Agric. Res. Center, Ministry of Agric. -


تم النشر بتاريخ  : 01/06/2002




UTILIZATION OF VEGETABLE PROTEINS IN THE ICE CREAM LIKE PRODUCT MAKING
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
محمد شلبى جمعه أبو حطب - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
Ammar, El-Tahra M. A.; M. Sh. Gomma and M. E. I. Eltibe -

الصفحات  1347 - 1354
تم النشر بتاريخ  : 01/02/2008
الملحقات  : 105.docتحميل




CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF MOZZARELLA CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK AND WHEY PROTEINS
 الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
Ammar, El-Tahra M.A.; M.M. Ismail and R.I. El-Metwally -

الصفحات  4321 - 4338
تم النشر بتاريخ  : 01/06/2008
الملحقات  : 383.docتحميل




EFFECT OF FAT CONTENT ON THE PROPERTIES OF FRESH AND STORED FROZEN YOGHURT
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  frozen yoghurt, fat content
الصفحات  195 – 207
تم النشر في  : Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




EFFECT OF FAT CONTENT AND PROBIOTIC CULTURES ON THE PROPERTIES OF FROZEN YOGHURT
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  frozen yoghurt, fat content, probiotic bacteria
الصفحات  209 – 225
تم النشر في  : Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




-EFFECT OF DIFFERENT METHODS FOR THE MANUFACTURE OF FROZEN YOGHURT ON ITS PROPERTIES. Proc. 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn. ”Milk and dairy products for a healthy future” Dokki, 9-11 October (2004), Cairo, Egypt, 183 – 194, 2004.
 د.متولي محمد ابوسريع و د. الطاهرة محمد احمد عمار و د. عبد الوعاب الشاذلي خليل -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.

الكلمات الدالة  , manufacturing methods, frozen yoghurt
الصفحات  183 – 194
تم النشر في  : 9 th Egyptian Conf. Dairy Sci. & Techn.
تم النشر بتاريخ  : 09/10/2004




EFFECT OF COLD STORAGE AND MIXING VARIOUS LACTATIONS OF BUFFALOE’S AND COW’S MILK ON SOME PROPERTIES OF YOGHURT
 عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abdel-Wahab El Shazly Khalil
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - EL Tahra Mohammed Ahmed Ammar
El-Shazly, A.; El-Tahra M.A. Ammar; M.M. Ismail and - M.Z. Eid -

الصفحات  5141 - 5151
تم النشر بتاريخ  : 01/07/2008




improvement the keeping quality and flavour of processed cheese analogue.
 أ.د./ الطاهرة محمد احمد عمار - أ.د./ عبدالوهاب الشاذلي خليل - د./ متولي محمد ابوسريع احمد -
متولى محمد أبو سريع أحمد - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Abo-srea Met. m.
الطاهره محمد أحمد عمار - جامعة المنصورة - كلية الزراعة
عبدالوهاب الشاذلى خليل - جامعة المنصورة - كلية الزراعة

الكلمات الدالة  processed cheese analogue, spices and natural additivies
الصفحات  10215-10225
تم النشر في  : مجلة المنصورة للعلوم الزراعية
تم النشر بتاريخ  : 01/12/2007
الملحقات  : 5-Result Part I.docتحميل




من 6
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy