اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه
   تم العثور علي  39  مقالة
 

Compositional studies on Balady Mangoes grown in Ismailia GovernorateManoges Composition
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Dahshan, D, Said Salamaand Samir I Ghoniem - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : J Agric. Research, Zagazik Univ.
تم النشر بتاريخ  : 01/06/1982




Biochemical effects of drifted profenofos in the New Zealand white rabbits.Pesticide residues effects on fresh and processed rabbit tissues
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
أد سعد محمد اسماعيل - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : J. Pest Control and Environmental Sciences
تم النشر بتاريخ  : 01/04/1992




Immobilization and Stability studies of glucose isomerase: Part I Optimum activity conditions and stability studies of soluble enzyme.Enzyme Immobilization
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Jerry N Cash - أخرى





Effect of enzyme application on properties of Guava puree.Application of Enzymes in Food Processing
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Zakarya ElShami - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Mohamed ElZoghbi - مصر


تم النشر في  : Flossiges Obst Jg 7:415-417.
تم النشر بتاريخ  : 01/07/1992




Effect of reconditioning of potatoes on their chipping qualityجودة شيبسى البطاطس
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : The second Alexandria Conference on Food Science and Technology, Alexandria
تم النشر بتاريخ  : 02/03/1992




Biochemical Effects of Profenofos residues in Potatoes.Pesticide residues in potatoes
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
سعد محمد اسماعيل - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : J. Agric. Food Chem.
تم النشر بتاريخ  : 01/10/1992




Physico-chemical and technological properties of some potato cultivars.جودة ثمار البطاطس تبعا للصنف
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
أدسناء عونى - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : Bull. Suez Canal Univ.; Applied Sciences, Vol. 1.(5): 491-505.
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1992




Analyses of profenofos residues and its biochemical effects in tomatoes and tomato products.Pesticide residues in Tomatoes
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
أد سعد محمد اسماعيل - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : J. Agric. Food Chem.
تم النشر بتاريخ  : 01/04/1993




Effect of some growth regulators on yield and quality of fresh peaches and canning performance of the fruitQuality fresh and processed peaches
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
أد/ أحمد فتح الله الشيخ - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : Fourth Arabic Conference of Hort. Sci., Assuit Univ.
تم النشر بتاريخ  : 01/03/1996




Effect of Storage time on the quality of peach fruit held in cold storage in different types of packaging.جودة الخوخ وعلاقتها بنوع مادة التغليف أثناء التخزين
 أ . د/ رمضان احمد عبد الغنى على حبيبه - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
أد/ أحمد فتح الله الشيخ - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : Gartenbauwissenschaft
تم النشر بتاريخ  : 01/01/1996




من 4
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy