اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : أحمد عبدالعزيز الرفاعى
   تم العثور علي  118  مقالة
 

EVALUAYION OF SOME FOOD PROCESSING WASTES AS SOURCES OF DIETARY FIBERS
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Ahmed Abdel-Aziz al-Rifai
EI-Refai, A. A.1; Amal M. EI-Bastawesy2 and M.M. Zakaria2 -

الصفحات  6505 - 6515
تم النشر بتاريخ  : 01/10/2006




Chemical and biological evaluation of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) leaves volatile oil and its methanolic extract.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
El-Bastawesy, Amal M. - Egypt
Ragaa Hosny Mohamad - Egypt

الصفحات  81-101
تم النشر في  : The 4rdArab Mansoura Conf. of Food and Dairy Sci. and Tech., Fac. of Agric., Mansoura Univ., El-Mansoura, Egypt




The quality of commercial edible rice starch.
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
1- El-Tabey Shehata - Egypt
Mohasseb, Z.S - Egypt

الكلمات الدالة  Starch
الصفحات   437-442
تم النشر في  : Alex. J. Agric. Res
تم النشر بتاريخ  : 01/01/2000




Extraction of cottonseed proteins with urea
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Drawert, F - Germany
Radola,B.J - Germany

الكلمات الدالة  Cottonseed,Proteins &Urea
الصفحات  87-89
تم النشر في  : Chem. Mikrobiol. Technol. Lebensm




Effect of processing and storage on tomato products
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Ammar,K - Egypt
El-Kady,S. - Egypt

الصفحات  53-61.
تم النشر في  : J. Agric. Res. Tanta Univ.




Effect of processing and storage on Tomato products. II-Tomato pastes
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
El-Kady,S - Egypt
Ammar,K. - Egypt

الصفحات  8, 62-72
تم النشر في  : J. Agric. Res. Tanta Univ




Effect of blanching methods and freeze-storage on some physical and chemical properties of cauliflowers
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
El-Behiery.M.R. - Egypt

الصفحات  8, 820-828
تم النشر في  : J. Agric. Sci., Mansoura Univ




Characterization of coloring matters during production of sugar from sugar beet
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda,M.S. - Egypt
Metwalli,S.M. - Egypt

الصفحات  9, 730-736
تم النشر في  : . J. Agric. Res., Tanta Univ.




Influence of pH, inoculum concentration, aeration and growth period on production of pectolytic enzymes by Aspergillus awamori 16
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Metwalli,S.M. - Egypt
El-Sebaiy, L.A. - Egypt

الصفحات  8, 115-117
تم النشر في  : Chem. Mikrobiol. Technol. Lebensm




Effect of several factors on the extractability of cottonseed proteins
 أحمد عبدالعزيز الرفاعى - جامعة المنصورة - كلية الزراعة - A. A. El-Refai
Gouda, M.S. - Egypt
Owon, M. - Egypt

الصفحات  10, 96 -104.
تم النشر في  : J. Agric. Res., Tanta Univ




من 12
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy