اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 Ali Meawad Ahmed
  عدد المقالات  : 8
 

The quality and safety of bovine carcasses slaughtered in Port-Said city slaughterhouse
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر في  : Egyptian Journal of Food Safety
تم النشر بتاريخ  : 01/01/2013




Pathological lesions survey and economic loss for male cattle slaughtered at Ismailia abattoir
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2013




Prevalence of parasitic infestation among the bovine species slaughtered in municipal abattoir
 Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس


تم النشر بتاريخ  : 01/01/2012




Quantitative and qualitative buffalo lesions and their economic importance at El-Tal Elkebeer abattoir, Egypt
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري


تم النشر في  : 5th International Food Safety Conference, Damanhour University
تم النشر بتاريخ  : 13/10/2018
الملحقات  : 5 Food Safety.pdfتحميل




Heavy metal residues and economic parameters of exported fish from Mediterranean Sea Zone 37
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Shahenda M. Abd-alftah - أخرى


تم النشر في  : 5th International Food Safety Conference, Damanhour University
تم النشر بتاريخ  : 13/10/2018
الملحقات  : 6 Heavy metals and fish exports.pdfتحميل




Impact of Hygienic and Economic on Illegal Red Meat at Ismailia Markets Egypt
 مصطفى احمد فؤاد محمد مندور - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Hosny Abdelrahaman - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ahmed Garhy - أخرى


تم النشر في  : Chronicle Journal of Food and Nutrition
تم النشر بتاريخ  : 01/03/2018
الملحقات  : 7 illegal meat trade.pdfتحميل




Quality Loss during Frozen Storage Duration of the Imported Frozen Liver
 سعاد احمد سليمان اسماعيل - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ondin Ahmed Selim, - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري


تم النشر في  : 2nd Conference of Food Safety, Suez Canal University, Faculty of Veterinary Medicine
تم النشر بتاريخ  : 15/08/2015
الملحقات  : 0019_Quality_Loss_during_Frozen_Storage_Duration_of_the_Impo.pdfتحميل




Value added by Spirulina platensis in two different diets on growth performance, gut microbiota, and meat quality of Japanese quails
 شريف عبد الرحمن محمد معوض - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Mohamed S. Yusuf - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Marwa A. Hassan - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Mohamed M. Abdel-Daim - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Adel S. El Nabtiti - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ali Meawad Ahmed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Ahmed Kamel El-Sayed - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري
Hengmi Cui - أخرى


تم النشر في  : Veterinary World
تم النشر بتاريخ  : 23/11/2016
الملحقات  : Value added by Spirulina.pdfتحميل



 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy