اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 أشرف مهدى عبدالحميد شروبه
  عدد المقالات  : 2
 

QUALITY ATTRIBUTES OF SOME BREADS MADE FROM WHEAT FLOUR SUBSTITUTED BY DIFFERENT LEVELS OF WHOLE AMARANTH MEAL
 أشرف مهدى عبدالحميد شروبه - مصر
أحمد إبراهيم الدسوقى - مصر
محمود حسن محمد محمود - مصر
خالد محمد يوسف - مصر

الكلمات الدالة  Keywords: Amaranth meal, Quality attributes, Balady bread, Shamy bread, Pan bread.
الصفحات  6413 - 6429
تم النشر في  : مجلة العلوم الزراعية
تم النشر بتاريخ  : 30/06/2009




UTILIZATION OF SOME FRUITS AND VEGETABLES WASTES AS A SOURCE OF DIETARY FIBERS IN CAKE MAKING
 أشرف مهدى عبدالحميد شروبه - جامعة بنها - كلية الزراعة
منى عبدالرحيم فراج - مصر
أميرة محمد عبدالخالق عبدالسلام - مصر

الكلمات الدالة  Keywords: Food processing wastes; dietary fibers; orange waste, carrot pomace, potato peels, green pea peels; cakes; rheological, sensory and texture characteristics.
الصفحات  433 - 453
تم النشر في  : مجله العلوم الزراعيه
تم النشر بتاريخ  : 30/09/2013



 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy