A Study of the Cooking Quality and Nutrition Composition of Decorticated Cooked Faba Beans
الناشر
Nabil Mohamed Abo El-Hamid El-Shimy
المؤلف
El-Shimy,Nabil Mohamed Abo El-Hamid
هيئة الاعداد
مشرف / Laila A.Shekib
باحث / Nabil Mohamed Abo El-Hamid
مشرف / Hanna Ismail
مناقش / Ahmed El Sayed
الموضوع
FABA bEANS
تاريخ النشر
1996
عدد الصفحات
117p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
المهن الصحية
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - المعهد العالى للصحة العامة - Food Analysis
الفهرس
Contents
Introduction
Aim of the work
Only 14 pages are availabe for public view
from
128
from
128
Abstract
Faba bean (Vicia faba) plays an important part in the diets of most of the peoples in the world. In Egypt, faba bean is the most important common legmne for hmnan nutri