Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
The Study on the Chemical Quality and Storage Stability of Soft Drinks and Beverages Sweetened with Commerical Fructose
الناشر
Hani Ahmed Mohamed Moussa
المؤلف
Moussa,Hani Ahmed Mohamed
هيئة الاعداد
مشرف / ليلى شكيب
مشرف / هناء محمد اسماعيل
باحث / هانى احمد محمد موسى
مشرف / محمود الطويله
الموضوع
Fructose
تاريخ النشر
1994
عدد الصفحات
202P.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
المهن الصحية
تاريخ الإجازة
1/1/1994
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - المعهد العالى للصحة العامة - food analysis
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 215

from 215

Abstract

The work aims at studying the effects of replacing crystalline. sucrose by different substitution levels of high fructose corn syrup which \ obtained from National Company of corn production. The replacement of sucrose by (H.F.C.S.) is totally or partially by different percentage, and used in the production of apricot jam, mango 1 I, a