Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Some Technical Aspects Affecting the Sensory and Stabllity Evaluation of Blends and Margarine from Some Different Vegetable Oils/
الناشر
Helwan University-F.O.Agri-Food Technology
المؤلف
Zeitoun,Mohamed Abdel-Hamid Mohamed
هيئة الاعداد
مشرف
/ محمد السيد مرسى
مشرف
/ يحى محرم
مشرف
/ انتصار عبد المحسن الدفراوى
باحث
/ محمد عبد الحميد محمد زيتون
الموضوع
Food Technology- Vegetable Oils
تاريخ النشر
, 1987 .
عدد الصفحات
232p.+8:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم المواد
تاريخ الإجازة
1/1/1987
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة ساباباشا - Food Technology
الفهرس
acknowledgment
contents
abbreviations
Only 14 pages are availabe for public view
from
249
from
249