Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical and technological studies on some vegetables :
المؤلف
El-Aidy, Nadia Abd-El-Salam.
هيئة الاعداد
باحث / نادية عبد السلام العايدى
مشرف / A. هراس
مناقش / منتصر رشدى
مشرف / لا يوجد
الموضوع
Food Technology.
تاريخ النشر
1981.
عدد الصفحات
98 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1981
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - Food Technology
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 16

from 16

Abstract

This study was carried. out t o compare the chemkca, cornpostion of two local pepper varie-ties ” .Sala&y ad Chili ” with two ing a&er the same conditions for irntsotiv-cing these T!uslgarian - ’ L varj-cties in Egypt if IU is suitable and have a good quality . This investigation also included, dehydration %he produceci f r u i t s frona local ad Hungarian varieties by wing sun ant? oven t o study the effect of drying rne-thods on %he chemical conpositj- en and charact;eris-i;ies of dried pepper fruits or rovoder . in ash ad crude fibre as conpared tvith 1oca.l varieties, UR. varieties contain simiSa percentage of total soluble sugars expect chili variety (hot) which has higher percentage .