Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Development of edible active coatings from natural sources for extending the shelf life of some prepared fresh fruits =
المؤلف
Elsheikh, Osama Mohamed Mabrouk Ataalla.
هيئة الاعداد
باحث / أسامة محمد مبروك عطاالله الشيخ
مشرف / أميمة السيد حسن شلتوت
مشرف / ثناء مصطفى عز
مشرف / وفاء على عبدالرحمن أمين
مشرف / أحمد محمد زيتون
الموضوع
Fresh Fruits - Development.
تاريخ النشر
2020.
عدد الصفحات
viii,80,4p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
الناشر
تاريخ الإجازة
30/6/2020
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة ساباباشا - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 99

from 99

Abstract

recently, the increasing demand for nutritious, healthy and fresh productsled to the rapid growth in the production of prepared fresh fruits in the market as they contain many vitamins and antioxidants necessary for maintaining the health of the body and contribyte to the prevention of possible degenerative diseases such as cardiovascular diseases cancer diabetes and obesity.