Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of Plant Extracts on the Microbiological Quality and Viability of Food Poisoning Organisms in Some Meat Products /
المؤلف
Shaheen, Heba Mohamed Ali.
هيئة الاعداد
باحث / هبه محمد علي شاهين
مشرف / حسني عبد اللطيف عبد الرحمن
مناقش / محمد محمد ابراهيم موسي
مناقش / ابو بكر فهمي ادريس
الموضوع
Meat. Plant Extracts.
تاريخ النشر
2018.
عدد الصفحات
174 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
البيطري
تاريخ الإجازة
20/9/2018
مكان الإجازة
جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - الرقابة الصحية علي الأغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 190

from 190

Abstract

Beef burger is almost the most popular meat product consumed by millions of people all over the world. The common processes of beef burger production from meat handling by the producer to the final consumer allows its contamination by spoilage and food poisoning microorganisms resulting in its spoilage and foodborne illness.