Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
EFFECT OF ADD SOME AROMATIC PLANTS ON THE STABILITY OF THE OXIDE FRYING OILS AND INTERNAL ORGANS OF RATS.
المؤلف
HASSONA, AHMED ZAKI AMIN.
هيئة الاعداد
باحث / أحمــــد ذكـــي أمـــين حســــونه
مشرف / إقبال محمود محمد
مشرف / إبراهيم محمد حسن
مشرف / عادل محمد بكير
مشرف / عقيلة صالح حمزة
تاريخ النشر
2015
عدد الصفحات
ix, 140 p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
اقتصاد منزلي
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2015
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية التربية النوعية - الإقتصاد المنزلي
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 32

from 32

Abstract

The present study was carried out to achieve the following objectives:
1- Studying the time-temperature relationships during frying operations using designed frying protocol.
2- Investigating the effect of frying process on the quality parameters of frying oilused.
3- investigating the effect of feeding rats on a balanced diet containing 10% of different oils (exposed to a certain number of fryings) on histological alterations occur in liver, kidney and heart organs.
4- Designing mathematical models to better estimation of frying oil quality.