Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Study of date’s behavior during freezing and thawing =
المؤلف
Ebrahem, Mona Ali Mahmoud.
هيئة الاعداد
باحث / منى علي محمود ابراھيم
مشرف / عبد الحميد زكريا شكر
مشرف / محمد احمد صباح
مشرف / عواد محمد حسين
الموضوع
Agricultural Engineering.
تاريخ النشر
2016.
عدد الصفحات
157 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الهندسة الزراعية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 32

from 32

Abstract

Freezing is one of the oldest and most widely used methods of food preservation, which allows preservation of taste, texture, and nutritional value in foods better than any other method. The freezing process is a combination of the beneficial effects of low temperatures at which microorganisms cannot grow, chemical reactions are reduced, and cellular metabolic reactions are delayed.