Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
New trends for manufacture of a ceral fermented milk product (Kishk) =
المؤلف
Ibrahim, Amel Ahmed Ibrahim.
هيئة الاعداد
باحث / أمل أحمد إبراهيم إبراهيم
مشرف / نبيل محمد كمال عبد السلام
مشرف / سامح على عوض
مشرف / عيشة محمد العطار.
الموضوع
Dairy cattle.
تاريخ النشر
2015.
عدد الصفحات
192 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 16

from 16

Abstract

The cereal- based fermented food egyptian kishk constitutes a major source of high quality dietary nutrients for upper egyptians and is popular among all social strata. It is made by first fermenting the required amount of buttermilk. which is referred to as ” laban zeer” The second ferrnentation takes place after mixing the fermented milk with freshly harvested whole grain wheat that had been parboiled.