Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of Food Simulating Liquids on
Surface Roughness and Gloss Retention
of Mono-Step Versus Multiple-Step
Polished Resin Composites /
المؤلف
Indrawis, Michael Joseph Kamel.
هيئة الاعداد
باحث / مايكل جوزيف كامل أندراوس
مشرف / محسن حسين أبى الحسن
مشرف / ياسر عبد العزيز عابد
مشرف / ---------------------
الموضوع
Food. Retention. Composite Resins.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
v, 120, [2] P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
طب الأسنان
تاريخ الإجازة
1/1/2014
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - الفم والأسنان - Operative Dentistry
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 16

from 16

Abstract

The aim of the present study was to monitor surface roughness and
gloss retention of two different resin composite following two different
polishing techniques: one-step versus multiple-step. Moreover to asses
the effect of three different food simulating liquids on the surface
roughness and gloss properties of resin composites.