Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Physio- Chemical and acceptability properties and consumption of plant oils and their effect on hypercholesterolesterolemic rats =
المؤلف
Hussein, Amira Abd ElHady Awad.
هيئة الاعداد
باحث / أميرة عبدالهادي عوض حسين
مشرف / ايزيس عازر انور
مشرف / خديجة نصر الدين محمد
مشرف / عواطف ابراهيم اسماعيل
الموضوع
Home economics.
تاريخ النشر
2015.
عدد الصفحات
192 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الاقتصاد المنزلى
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 32

from 32

Abstract

Lipids are a group of organic substances of fatty nature insoluble in water but are soluble in organic solutions. They are sources of concentrated energy, and essential fatty acids. Also they are vehicle for ingestion and absorption of fat- soluble vitamins, and gives palatability to foods.
Lipids consist of fats, which are high in saturated fatty acids, and oils that are high in unsaturated fatty acids.