Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
STUDIES ON THE EFFECT OF
SOME EDIBLE ADDITIVES ON
SOME PROPERTIES
OF ICE MILKS
المؤلف
SALAMA;REZK AZAB AWAD
هيئة الاعداد
باحث / رزق عوب عواد
باحث / رزق عوب عواد
باحث / رزق عوب عواد
باحث / رزق عوب عواد
الموضوع
l’I.GRICUL’l’l~ZE<br>( DAIRY SCIENCE & TECHNOLCGY
تاريخ النشر
1988
عدد الصفحات
148 ص
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علم البيئة ، التطور والسلوك وعلم التصنيف
تاريخ الإجازة
1/1/1988
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - العلوم الزراعية و البيولوجية (البان)
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 148

from 148

Abstract

ACKNOWLEDGMENT
The writer would like to express deep gratitude
to Professor Dr. Laila B. Abd El-Hamid, Professor Dr.S.A.
El-Shabrawy and Dr. Y.A. Hammad, Associate Professor: Food
Science Department, Faculty of Agriculture, Ain Shams University,
for their kind advice and unremitting assistance
right through this course of investigation.
Grateful acknowledgment should be also extended
to Professor Dr. S.M. Khalafalla, Professor of Dairying
in the same Department.