Enamel surface alteration after exposure to soft drinks at different temperatures /
المؤلف
Ragab, Enass Almabrouk.
هيئة الاعداد
باحث / إيناس المبروك حسن
مشرف / حسين عبد الفتاح جمعة
مشرف / هبة أحمد الديب
مشرف / ------------------------
الموضوع
Enamel. Soft Drinks. Temperature.
تاريخ النشر
2013.
عدد الصفحات
vi, 102, [2] Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
طب الأسنان
تاريخ الإجازة
1/1/2013
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - الفم والأسنان - Operative Dentistry
الفهرس
Acknowledgement
List of Contents
List of Table
List of Figures
Introduction
Review of Literature
Aim of the Study
Materials and Methods
Results
Discussion
References
Summary and Conclusions
Arabic Summary
Only 14 pages are availabe for public view
from
16
from
16
Abstract
This study was carried out to evaluate and compare the effect of some different commercially available soft drinks at different temperatures on enamel surfaces alteration.