Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Production of a new dietetic dairy product as a functional food /
المؤلف
Ahmed, Waleed Mohamed Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / وليد محمد محمد احمد
مشرف / عزة زهير السيد
مناقش / عادل السيد مبارك
مناقش / نبيل محمد سامي عبد ربه
مناقش / نادية محمد محمد شاهين
الموضوع
Dairy processing. Dairy products. Dairy plants.
تاريخ النشر
2012.
عدد الصفحات
120 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
اقتصاد منزلي
تاريخ الإجازة
1/1/2012
مكان الإجازة
جامعة المنوفية - كلية التربية النوعية - قسم الاقتصاد المنزلى مجال التغذية وعلوم الاطعمة
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 144

from 144

Abstract

the dramatic changes in the lifestyle during the last two decades have created an increasing demand for healthier foods product developers were quick to respond and arange of anew products have been lunched to meet this trend the concept of product diversification is becoming even more widespread therefore , milk was once the only beverage rich in calcium , yet suddenly a selection of products with added calcium are available in the world market to compete with milk