Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Genetical and nutritional studies on poultry /
المؤلف
Mahmoud, Fawzy Ali Abd El-Ghany.
هيئة الاعداد
باحث / فوزي عبد الغنى محمود
مشرف / كمال الدين مصطفى صالح
kamal.saleh@agr.kfs.edu.eg
مشرف / كمال الدين مصطفى صالح
kamal.saleh@agr.kfs.edu.eg
مشرف / كمال الدين مصطفى صالح
kamal.saleh@agr.kfs.edu.eg
الموضوع
Poultry.
تاريخ النشر
1992.
عدد الصفحات
125 p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1992
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - انتاج الدواجن
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 157

from 157

Abstract

The growing need for animal protein drawed the attention towards poultry as a popular source and one of the short period means of producing animal protein. About 40% of poultry meat and about 60% of eggs are produced by the local strains,which have many merits, like their well adaptation to our local environmental conditions, also, their genetic resistance to some diseases and at last their good taste and flavour.