Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Microbiological hazards in some meat products /
المؤلف
Alzayer, Sameer Ahmad Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / سمير أحمد محمد الزاير
مشرف / عادل محمد ابراهيم
مشرف / ندا خليفة منصور
مشرف / شحات عبد الحارس أحمد
الموضوع
Meat production efficiency. Meat.
تاريخ النشر
2011.
عدد الصفحات
92 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2011
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 115

from 115

Abstract

A total of 120 sample of minced beef fresh beef burgers and fresh sausage were examined bacteriologically from the
Kingdom Saudi Arabia (90 samples 30 for each item) and the Arab Republic of Egypt (30 samples 10 for each item) The
recorded results showed that the average micribial numbers access to log ₁₀ CFU/g were in fresh minced beef (6.38 and 60.92).