Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies On Some Quality Parameters For Pro Processed Fish And Fish Products/
المؤلف
Ebrahim, Rabab El-Said Ahmed.
هيئة الاعداد
باحث / Rabab El-Said Ahmed Ebrahim
مشرف / Sobhi Salem Bassiouny
مشرف / Amani Abd-Alah El-Dashlowty
مشرف / Amani Abd-Alah El-Dashlowty
الموضوع
Fishery Processimg industries.
تاريخ النشر
2010 .
عدد الصفحات
127 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/2010
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Rural Home Economic
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 146

from 146

Abstract

The possiblilty of utilization of catfish (Clarias gariepinus) karmout for production seafood imitation.
Effect of processing steps (washing, de-watering and cryoprotectants addition) on yield, physical, chemical and microbiological properties of minced fish and surimi.
Effect of frozen storage at-20C for 3 months on physical, chemical and microbiological properties of minced fish andsurimi.