Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies On The Possibility Of Producing Fats from Food Wastes By Using Micro-Organisms/
المؤلف
El- Makhzangy, Attia Mohamed Attia.
هيئة الاعداد
باحث / عطيه محمد عطيه المخزنجى
مشرف / F.R. Hassanien
مشرف / M. Ragab
مشرف / M. Ragab
الموضوع
Biotechnology Industries.
تاريخ النشر
1984 .
عدد الصفحات
97 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1984
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كلية الطب البشرى - علوم اغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 110

from 110

Abstract

Study The Optimum conditions enhancing the production of lipids from Aspergillus niger, Aspergillus oryzae, penicillium roqueforti and rhizopus arrhizus. factors; including sugar concentration, spore count and carbon: nitrogen (C/N) Ratio are Considered.