Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of Certain Processing Procedures on the Constituents of Some Vegetables =
الناشر
Soheir El-Sayed Mostafa Saad,
المؤلف
Saad, Soheir El-Sayed Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث / سهير السيد مصطفى
مشرف / يحى حسن فودة
مشرف / ماجدة حبيب علام
مناقش / احمد فريد السهريجى
الموضوع
Natural foods industry.
تاريخ النشر
1998 .
عدد الصفحات
315 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1998
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - قسم علوم الأغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 32

from 32

Abstract

The present investigation aimed to study the effet of some processes such as canning, freezing and pickling on constituents and quality of certain vegetables i.e. asparagus, green beans and strawberries.