Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological sTUDIES oN sOME sUGER pRODUCTS ”sTANDERDIZED aPRICOT aND cARROT jUICES”/
المؤلف
Sanad, Abd El-Hameed Farid Hassan.
هيئة الاعداد
مشرف / عبدالحميد فريد حسن
مشرف / M.I.Shehata
مشرف / S.E.El-Nemr
مشرف / S.E.El-Nemr
الموضوع
fruit juices.
تاريخ النشر
1991 .
عدد الصفحات
107 P.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1991
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - علوم اغذيه
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 118

from 118

Abstract

THE Abject Of This investigation Was undertaken To Study And Owing Points: sSome Physical and Chemical Characteristics Of Fayoumy Apricot And Chantenay Red Car Carrot Varieties. Evalution Of Some Physical, The Effect Of Pasteurization And Storage At Room Temperature On Some Of The Physical,ffect Of Addition Of Carrot Juice To Apricat Juice On Some Physical,