Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
nutritional and technological studies on some dairy products /
الناشر
mervat abd el-sabour hessein،
المؤلف
marhran, mervat abd el-sabour hessein.
هيئة الاعداد
باحث / mervat abd el-sabour hessein،
مشرف / yousif abd el-aziz elhassaneen
مناقش / aziz el-sayed ali kheder
مناقش / mohamed mostafa
الموضوع
nutrition.
تاريخ النشر
1999 .
عدد الصفحات
116 p. ؛
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم المواد
تاريخ الإجازة
1/1/1999
مكان الإجازة
جامعة المنوفية - كلية الإقتصاد المنزلى - nutrition and public health
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 122

from 122

Abstract

deumiatti cheese i.e fresh and pickled is considered to the main national soft type cheese produced in egypt