Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
studies on some fermented aairy products /
الناشر
marwa hamed elsayed ahmed،
المؤلف
ahmed, marwa hamed elsayed.
هيئة الاعداد
باحث
/ marwa hamed elsayed ahmed،
مشرف
/ sherif sabry ragab
مناقش
/ nafisa mohamed moustafa
مناقش
/ abdou ibrahim hamed
الموضوع
nutrition
تاريخ النشر
1998 .
عدد الصفحات
112 p. ؛
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم المواد
تاريخ الإجازة
1/1/1998
مكان الإجازة
جامعة المنوفية - كلية الإقتصاد المنزلى - nutrition and public health
الفهرس
characteristic of starter using in the manuefacture of yoghurt
row milk
methods of yoghurt preparation
Only 14 pages are availabe for public view
from
130
from
130
Abstract
one the most important and oldest known milk product is the fermented milk